tisdag 19 juli 2011

Öland 2011



Nu har vi packat om husvagnen för en tripp till Öland vi far i morgon. Det var nog 20 år sedan som man var där. Det ska bli jätte roligt för våra goa vänner Lena & Fredrik ska med i sin husbil. Ett problem är att man måste över den läskiga bron som är så stor och högt är det. Jag får väl göra som jag gjorde som barn jag blundade men min man sa att det var jag som skulle köra över men det kan han glömma. Ha det så bra alla bloggare & läsare. Kram Birgitta

lördag 16 juli 2011

Min fina vinnst

Igår kom vi hem från våran resa från Jokkmokk. 260 mil vart det. Tuff väg upp med en natt i husvagnen innan vi for vidare men hem färden gick bättre. Stannade 2 nätter i http://www.pitehavsbad.se/ och sedan på en liten men jätte söt camping http://www.antjärncamping.se/ en natt.




Vart jätte glad när jag kom hem igår och fick se vad det var med posten. Min vinnst hos http://www.angelandroses.blogspot.com/ Jätte fina kort som är så fina gjort. Tack snälla Christa. Ni måste bara kolla in hennes fina blogg.




Idag har man städat ur husvagnen för på onsdag bär detav till Öland. Ska bli så roligt. Har inte varit där på 20 år. Vi ska campa på köpngsbadens camping.

Vi ska dit med goa vänner Fredrik & Lena.

Nu ska jag äta en go gryta & en kall öl. Kramar Birgitta

onsdag 13 juli 2011

Jokkmokk 2011

Efter 120 mil så var vi i Jokkmokk. Resan gick jätte bra med husvagn. Vi körde i 13 timmar sedan parkerade vi och sov i ett par timmar sedan for vi till Jokkmokk. Vi lånade en plats på Min mans morbror Gösta tomt. Där var vi i två dagar och sedan for vi till Pitehavsbad som vi nu är på. Första kvällen som vi kom(jokkmokk) så vart vi bjudna till svärmors stuga (som svåger & familj har tagit över) den ligger på en ö och det var en jätte fin stuga. Där åt vi surströmming. Jag smakade men jag vet inte om jag kommer att göra det något mer gång.






Nu har gjort vårat och nu ska vi åka till Piteå. Hundarna sitter klara och bara väntar.



Vi stannade till vid storforsen Och den var jätte stor. Roligt att få se den.

Ha det så bra alla där ute. Många kramar Birgitta





torsdag 7 juli 2011

Jokkmokk



Nu bär det av på semester. Vi ska till Jokkmokk. Min svärmor kommer därifrån. Jag har aldrig varit längre en till Ösretsund. Min man var där och hälsade på för 20 årsedan. Ska bli jätte roligt att få se vad dom pratar om när vi träffas. Vi tar med husvagnen och vovvar och när vi åker hem ska vi stanna en dag här och där och campa. Min dotter Emma med barn ska vakta huset, Har laddat kameran så nu ska det bli blogga av.



KRAM Birgitta

måndag 4 juli 2011

Min sista dag på jobbet

Den sista juni var det min sista arbetsdag på talaris. har varit där i 22 år men nu tar kineserna över. Känns konstigt men nu måste msn se framåt och inte tillbaka. Vi har varit ett jätte bra gäng som har jobbat ihop. Kl:10.00 så drack vi champange utanför jobbet innan vi gick in och åt en två rätters lunch och en tipspromenad efter det.Nu blir det att börja att stämpla första gången i sitt liv. En ny utmaning vid 50 årsåldern. Men det får gå det med. I fredags var vi ett stort gäng från jobbet som gick ut och åt mat och dansade. Det var jätteroligt att så många kom. Nu har vi fixat en egen grupp på facebook så att vi kan hålla kontakten och träffas.



Här skjuter jag iväg champange korken och den flög lång ca:35 meter och fint väder hade vi med


I lördags så kom tre av barnbarnen och sov över. Det var My,Lea & Tamela dom hade riktigt roligt när vi blåste upp den stora madrssen som Lea & Tamela aldrig hade sett och att få ligga på golvet va roligt. Full rulle i bad basängen var det med. Det är tur att man har dom. Idag ska jag rensa ogräs eftersom det inte är någon sol sedan ska jag till Theres och fika. Ha det så bra. Kram