måndag 13 oktober 2008

Barnkalas

I går var vi på barn kalas till mitt barnbarn Linnea som fyllde 2 år. Tänk vad tiden går fort. Vi hade köpt hjälm och cyckel sadel så att dom kommer till dagis. Min son har inte körkort. Det hade hon fått tidigare så vi köpte en barbi och en häst till barbin. Jennifer min sons flickvän hjälper till att öppna.
Min sons grabb kompisar hade köpt fina presenter åt Linnea. Av Robban fick hon ett trummset. Och det tyckte hon var jätte roligt och jag tror att min son Marcus tyckte det med.

Idag börjar jag att jobba kväll. Det ska jag göra fram till jul.
Bra tider är det 15.45 - 21.45 mån - fredag

Ha det så bra nu och skriv gärna några rader också. Kram Birgitta

3 kommentarer:

Betty sa...

Kan det hända att ni har en blivande rockstjärna i familjen. Lästa att du gillade Rockabilly , har en man som oxå är tokig i det . Han har en gammal ford 50:a o åker runt på en massa rodträffar.
Kram på dig ! Betty !

Helena sa...

Vad häftigt med ett litet trumset! Typiskt en sån present som man GÄRNA ger andras barn men inte fullt så gärna sina egna. Söt som socker var lilltjejen när hon trummade på det iallafall!! Kram

Hallongränd 4! sa...

Hinner inte med alla kolla alla bloggar just nu, så här hade det hänt mycket sen sist. Vad söt Linnea är och vad fina Marcus och Jennifer var på bilden. Jag tycker att Lotten borde fått vinna.
Kram!