tisdag 18 november 2008

Årets första julstjärnor

Idag har jag köpt två julstjärnor till köks fönstret. Dom blommorna jag hade var inte fina så jag stog där och tänkte vad jag skulle köpa så det vart julstjärnor.
Det är snart första advent gud vad roligt att få ta fram allt man har och göra mysikt och så hinner man ju köpa lite nytt också. *L*

Och idag har lilla Philip (Från spångalyan) varit på besök för första men inte sissta gången i lilla Flen. Han är så söt och det är så roligt att se hans mamma Kerstin så stolt. Gud vad jag ska skämma bort honom. Kerstin har och betyder mycket för mig. Vi har känt varandra i många år. Skrattat och grinat,tröstat ja allt som man gör med en kär vän.

Hade gjort en lunch som jag bjöd på och min sysster Annsofi kom och hade köpt en tomte jag älskar tomtar och samlar på dom.

Nu har jag kommit hem från jobbet. Hundarna har varit med för gubben är i Norge och jobbar men kommer hem imorgon. Dom är jätte trötta bara ligger där och sover men jag måste sitta uppe ett tag har inte lika lätt att sova sådär men det skulle jag vilja
På lördag kanske min sysster och Anette och jag åka till Taxinge Slott på julmarknad. Har aldrig varit där men syyran har det och hon säger att dit måste man bara åka så det är väl bara att göra det.

Ha det så bra. Kram Birgitta

4 kommentarer:

Hallongränd 4! sa...

Visst är han go', våran prins? Klart du ska åka till Taxinge på julmarknad, det är hur mysigt som helst. Lite mycket folk bara.
Kram!

MiaMaria sa...

Så söt man kan vara...

Lycka till inne hos mig!
MiaMaria

Dubbelörnen sa...

Jaha, så det är här man ska kika in för att få info om vad Hallonet pysslar med på helgerna ;).

Kram

Annika sa...

Det var allt en liten goding det..... hoppas att allt ordnar upp sig med dig o de dina.... aldrig kul när sjukdom finns i närheten..... Kram Annika