lördag 3 januari 2009

Snö Snö

I morse när man steg upp från sängen så snöade det. Jag gillar inte snö och kyla men det är lite mysigt. Gubben och jag tog ett varv i skogen med hundarna och det var så vitt och fint. Kevin tycker inte om snön han vet inte vart han ska gå men Lotten älskar det. Hon bara springer runt som en tok i snön.

Sedan åkte vi och hämtade barnbarnet My som ska sova över . Åkte hem och grundmålade kaklet i tvättsugan och sedan åkte vi till Eskilstuna till min dotter Emma och hennes familj för att äta mat men innan så åkte vi fram till Underbarahem för att jag skulle köpa en burk för tvättmedel till tvättstugan.

Jag hittade en svart med en slev för 170:- kostade lite för mycket men men det var ju en sådan jag ville ha. Nu ska vi börja att måla kaklet det ska bli blank/vit färg sedan måste man se körslaget få nog bara lyssna för vi hinner nog inte att måla färdigt tills det börjar.

Ha en trevlig lördags kväll..
7 kommentarer:

Helena sa...

Hej! Blir så nyfiken... Vad är det för sorts färg du målar kaklet med? Jag HATAR mitt kökskakel men tyvärr är det inget fel på det så det känns lite VÄL lyxigt att ta ner det. Ska bli intressant att se hur ert tvättstugeprojekt utvecklas. Hinken var JÄTTELÄCKER. Kram Helena

Helena sa...

Tack för tipset! Jag vidarebefordrade det till maken som inte ALLS tyckte om idéen. Han är nöjd med det gamla kaklet....:S Jaja, skam den som ger sig! Hoppas du publicerar fina bilder på hur ni fick till det hela så att jag kan visa honom och göra lite reklam!
Kram

Violen Från Flen sa...

Fin bloggsida du har! Hälsa alla!
Kram sara & Jonne i Småland

Johanna @ Blogspot sa...

Fin blogg sida! Ha en bra dag

qvinnamittivitt sa...

Hej på dig
IKEA och Ullared - jag blir såååå avis på dig - förutom köerna då...
Visst ska vi på fest den 7/2 och klart vi ska höras om kvällen
Kram Mari

Essemia sa...

Vad roligt det är med hundar och snö. Vår älskar också snö och eftersom hon är vit så ser man knappt henne när hon håller på och härjar. Så nu är hon besviken när den har försvunnit igen, ha, ha.
Den tvättbaljan är verkligen fin. Förstår om du ville ha den, trots priset!
Hoppas ni får en riktigt skön helg.
Kram Elzie

Annika sa...

Gillade verkligen den burken för tvättmedel.... i min framtida tvättstuga (som jag tror aldrig kommer att finnas:)) skulle den passa bra..... ska bli spännande att få se resultatet i din tvättstuga... Kram Annika