onsdag 25 februari 2009

Lilla Lotten

Idag har solen visat sig jätte skönt man blir på bra humör direkt.
Våran lilla Lotten löper och Kevin han bryr sig inte å vad skönt.
Hon fick på sig en byxa och undrarde vad det var men sedan brydde hon sig inte.
Fick HM:s nya katalog på inredning. Det fanns mycket fint det är bara synd att man ska ligga lite lågt på att handla jusst nu men framöver ska jag beställa där ifrån. Roligt att dom har börjat med inredning.
Mitt knä har blivit LITE bättre. Ska försöka att jobba på måndag för nu börjar det att bli tråkigt att gå hemma. Var på jobbet en stund i dag. Det var 34 stycken som var uppsagda på mitt jobb. Inte roligt när man har varit där så länge. Jag klarade mig har varit där i 20 år men det spelar ju ingen roll nu för tiden.

Ha en skön kväll..Kram Birgitta

3 kommentarer:

Helena sa...

Men stackars Lotten... Vad gillar hon att ha byxor på sig? Och Kevin är ju helt fantastisk! Konstigt att han inte bryr sig. DEN instinkten brukar ju vara otroligt stark.....

Hallongränd 4! sa...

Vi lever i en demokrati med yttrandefrihet, så man får visst säga om man inte gillar kungahuset. Men jag gillar ju kronprinsessan, hon verkar ju vara så himla gullig.
F ö så är det väl lite synd om Lotten som måste ha brallor på sig?
Kram från Annette

Dubbelörnen sa...

Ser att du också har problem med knät. Hade fruktansvärda smärtor under ett år o jag fick bråka mig till magnetröntgen o sedan artoskopi. Ock sedan visade det sig att jag hade rätt, det var menisken som spökade... Men remisser o läkare här i Sörmland är inte roliga!!

Kram