måndag 16 februari 2009

Masage

Idag har jag lika ont i knät om inte mer. Känns inget vidare.
Hade tid för masage hos http://www.halsokallaren.se/ i Hälleforsnäs idag. Anna-Karin heter hon och hon är jätte bra. Jag har ju en utslitning i lennryggen och nu när jag har ont i knät så belastar jag fel när jag går så jag har skit ont.
Hade god tid på mig så jag shoppade lite inrednings grejor på Serholt outlet när jag ändå var där. Dom hade mycket saker mellan 10-25:-. Det hade plockats fram lite påskgrejor så jag plockade ihop lite. Vi ska ju fira påskhelgen i husvagnen så man måste ju ha lite påsk pynt i vagnen med *L*
Jag hittade blåa ljuslyktor som ska hänga utanför förtältet.
Passar bra för tältet går i blått. En glas flaska som jag ska ha matolja i.KRAM Birgitta

3 kommentarer:

Helena sa...

Detta Serholts Outlet verkar vara ett trevligt ställe. Jag tror att du skrivit om det förr.... Vad härligt att börja planera för husvagnsvistelse! Stackare..., med ditt knä.... Hoppas du blir bättre snart! Kramar

Anonym sa...

Hej Otto!

Äntligen en kommentar... =)

Krya på knäet och kom tillbaka, det är alldeles för tyst och lugnt! ;)

//Robban

Essemia sa...

Det var fina saker du hittat. Och din stackars rygg och ditt knä. Så eländigt det är med dessa kroppar. Själv har jag tur och har en kropp som håller ihop någotsånär än så länge, ha, ha.
Jaså, ni ska fira påsk i vagnen?! Ja, här blir det att stanna hemma för jag jobbar förmodligen i påsk. Så kul så! Och vagnen ska inte ställas upp förrän i slutet av april så vi får nog hålla oss hemma. Såvida vi inte drar ut husvagnen och sitter i den här hemma. Finns dom som gör det också!!
Hoppas din dag är någorlunda.
Kram Elzie