lördag 9 oktober 2010

Säng kappa av överlakan

Vilken dag. Min underbara man målade om våra sängar förra helgen jag slipade och montera nya knoppar på sängborden. Idag har han tapetsera en ny fond vägg vid sängen. Det vart ett nytt sovrum. Jag syddde sängkappa av två gammla överlakan med knapp så att den hänger fint. Byrån vart fin som jag köpte på loppis för 75:- som vi fixade till med färg och nya handtag.
Var och köpte två stolar för 100:- på loppis som målas idag som ska stå vid sängen. Bild kommer imorgon på dom. Ha en jätte bra lördag.
Ljust och fintSå här såg det ut innan
Sängbordet

Sängkappa av överlakan

Byrån från brun till vit

KRAM Birgitta

S

6 kommentarer:

Angels & Roses sa...

MYCKET snyggare i vitt blev det. Fint i erat sovrum nu. Tack söta för den fina kommentaren om hattaskarna. Ha en fin kväll kram

Hem ljuva hem sa...

Fint det blev med nya textilier och färg, gillar den fina tapeten du satt upp. Har själv 2 rullar tapet men de har inte kommit upp på väggen ännu, börjar fundera på om jag vill ha dem eller inte. Ska ha en fondvägg men har inte bestämt mig ännu.
Ha en fin kväll
Kram Anneli

Skogslyckan sa...

Oj vilket lyft! Så fint det blev!
Kram Pia

Elsa och Helena sa...

Vilken förändring med vitt, det blev jätttefint! Läste ditt förra inlägg om arbetslösheten, usch så tråkigt, hoppas, hoppas det ändå låser sig på bästa sätt.

KRAM Helena

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Oj så fint det blev! Tänk vilken skillnad det kan bli när man gör om...
Kram
Marie

Mitt Måleri sa...

Vilken skillnad såååå snyggt de blev. vit färg gör underverk =) gillade byrån och beslagen va skitsnygga
kram pia