måndag 28 februari 2011

Leva Livet

Jaha nu har jag varit lat igen på att sköta min blogg men jag lovar att bättra mig.
Nu är jag igång att sy igen det senaste jag gör är barn mammelucker
i storlek 98 och sedan gjorde jag igår ett lapptäcke till en docksäng/vagn.
Känns roligt men tråkigt att syrran och jag inte öppnar våran dröm med ett cafe. Vi fick inte den lokalen vi ville ha utan ägarna tyckte att viskulle ta en annan lokal men den ligger gömd och syns inte och vi skulle ju ha öppet kvällar och helger så vi sa nej tack. Konstikt eftersom hela centrum står nästa tomt. Det skulle ju vara annat om det bara fanns några få lokaler lediga. Men dom kanske vill ha tomt och död inte vet jag. Men jag har ju mitt jobb kvar till den sissta juni sedan ska jag ha en lång och skön semester. Funderar på att ta upp Björklyan igen men det skulle vara bäst om jag hade en butik som ville sälja mina saker så slapp jag marknads föra mig det var inte min grej. Jag vill skapa det var roligare. Vi får väl se vad som händer.
I lördags for jag med mina arbets kompisar till Stockholm och gick på Leva Livet. Det var JÄTTE BRA. Innan föreställningen gick vi och åt på Zanzibar och det var jätte gott. Jag var inte så hungrig så jag tog in en cheesecake med jordgubbar & kaffe och en öl han man ju med också. Nästa gång sa vi att vi skulle vara kvar och ligga på hotell och ha roligt tillsammans.


Ha nu en bra kväll. KRAM Birgitta

3 kommentarer:

Angels & Roses sa...

SÖTA mammelucker. MEN du är ju en fena med maskinen. TÄNK om man kunde själv. MÅSTE HA såna nån dag när plånboken är lite tjockare. Hoppas du haft en fin helg kram

Anonym sa...

Så fina mamelucker!
Vad tar du för dem?

Mvh Lotta

MaryCaroline sa...

Hej Birgitta! Idag hade jag kontakt med en fastighetschef på Möller och partners angående en lokal i Flen. Alltså, de måste ju vara korkade? Jag tänkte direkt på när du och din syrra ville hyra och öppna café men inte fick. Nu vill jag inte gå in på i förväg vad som kanske kommer att öppnas, men han jag pratade med var väldigt osäker på om han ville hyra ut lokalen eftersom de inte vet vad de ska göra med lokalerna och eftersom de vill ha in någonting större. Men vad fan, de kan ju inte neka alla så här! Nekar de får de ju dåligt rykte. Det återstår att ringa igen nästa vecka och se vad han kommit fram till. Men det kan väl inte vara så att han ensam ska ta ett beslut om hyresgäster och vilka som ska få hyra? Dessutom förlorar de massor av pengar på tomma lokaler. Istället borde de tänka på att det är ju bra att hyra ut och att främja egenföretagare och att om en hyr kanske det kommer fler. Men nej, de nekar och de är osäkra. Inga vidare ägare det där måste jag säga!