tisdag 31 maj 2011

ADHD Föreläsning

För ett år sedan fick mitt älsta barnbarn som är 10 år diagnos ADHD jag bara sa att det var inte alls så men jag fick ge mig. Under detta första år har man kämpat för hennes skull att hon ska få det så bra i t.ex. i skolan och det har inte varit lätt alla gånger. För ett tag sedan tog jag min dotter med mig till Eskilstuna på en sådan bra föreläsning om ADHD. Denna kille Federico fick som vuxen sin diagnos och berättade om hans liv som barn och tills idag. Och det är ju jätte synd att 2011 så ser det nästan ut som som för 30 år sedan. Jag tog kontakt med honom bara några dagar efter att jag hade lyssnat på honom och frågade om han ville komma till lilla Flen och självklart ville han det så ni är jätte välkomna till Tea lokalen den15/6 kl: 18.00 det kostar 180:- dåingår det kaffe. Biljetter kan du köpa hos Huset mitt i byn & Hälsokällan i Hälleforsnäs. Hoppas nu att det kommer några nu när man försöker att fixa något..VÄLKOMNA BirgittaDetta är föreläsaren Federico Leon

2 kommentarer:

Hem ljuva hem sa...

Vilken bra initiativ du tagit, det pratas för lite om ADHD sim bara ökar bland barnen. Har själv en 19-årig son som fick sin diagnos först för ett år sedan. Hela hans skolgång var ett enda kaos med koncentrationssvårigheter och senare mycket skolk. Hemma märktes det inte av då det var lugnare miljö.man blir så arg på skolor som inte tar barns problem på allvar, men klart de får ju mer kostnader med dessa barn. Vilket inte ska hindra utredningar. Idag är min son lugnare och tryggare då han vet vad det är. Hoppas ditt barnbarn också får rätt hjälp.
trevlig helg
Kram Anneli

My.Perfect.Baby sa...

vilket fint initiativ!! det behövs fler som du. Tipsar om vår lanserade smyckeserie där du kan köpa ett halsband och bära för att öka medvetenheten om diagnos, du hittar dem i sidpanelen på min blogg.

ha det bra