onsdag 21 januari 2009

Jobbig dag

Idag har det varit en jobbig dag på jobbet. Jag fattar inte hur folk funkar. Har lovat mig själv att jag ska vara tyst men det är ju det svåraste jag har och dom som känner mig vet att jag vill ju bara väl och att det ska funka.
När jag kom hem från jobbet åkte vi och stor handlade när jag kom hem tog jag mig ett glas rött och satte mig vid datorn. Vart glad när jag läste på hallongränds blogg om ett glas rött.
Nu har jag tv:n på och kollar på reseledarna på tv 5 skulle vara skönt att ha semester nu men jag skiter i det jag har semester från april-sista september då jag åker ut med husvagnen varje helg. Gud vad jag längtar.
På lördag ska jag och min dotter Emma som bor i Eskilstuna 5 mil från oss vi ska på spa som jag har bjudit henne på sedan ska vi shoppa och äta mat efteråt. Ska bli skönt att ha en mor och dotter dag. Man räcker ju inte till ibland och nu passar det bra eftersom jag inte mår så bra och Emma som bara har otur med två sjuka barn hela tiden.
Imorgon fyller min pappa 75 år GRATTIS PAPPSEN
På söndag ska vi hälsa på spångalyan och få pussa på lilla Philip och kolla in nya lägenheten och få indisk mat. Det ska bli jätte gott.
Nu ska jag fylla på glaset *L* sedan äta mat.
Kram på er och sedan hoppas jag på en bättre dag imorgon.

6 kommentarer:

Essemia sa...

Jo, ibland blir det bara för mycket av allt. Längtar också tills det är dags att dra iväg med husvagnen. Det blir sista helgen i april. Premiär för vår del att stå på samma ställe hela sommaren. Ska bli intressant, hi, hi.
Hoppas ni får en riktigt skön dag på spa't. Låter som det är något ni behöver bägge två.
Kram Elzie

Violen Från Flen sa...

Vad fint ni fått det hemma! :) Det är stor skillnad på tvättstugan. Hoppas ni har det bra! Hälsa Sten! Kram

Helena sa...

Det är gott att få rå om en unge ibland! Även om de råkar vara stora! Kramar

qvinnamittivitt sa...

Hoppas det röda smakade riktigt gott - jag blir riktigt sugen...
Hoppas du får det riktigt bra på lördag och njuter ordentligt - det kan behövas ibland...

Javisst är det svårt att hålla tyst - jag lovar inför varje möte att hålla snattran men sen.... jag blir helt förgrymmad...

kram på dig!

tinna sa...

Jag vet hur det är. Själv kan jag aldrig hålla tyst,,,,,men så är jag ju i blåsväder ibland på jobbet! Jag undrar ibland vad det är för fel på mig som helt enkelt inte kan hålla tyst.

Annika sa...

Hoppas ni får en härlig dag på SPAt.... du o dotra.... Kram Annika