söndag 28 augusti 2011

Våran fina vinkällare

Idag har vi varit på 3 årskalas. det var mitt barnbarn Angelin som fyllde. Jag har ont i mina fötter som har lite blåser på sig efter att jag serverade på ett bröllop går. Det var ett tag sedan jag höll på med det men jag inser idag att det är inget yrke för mig att jobba med ialla fall. Imorse var min man pigg iall fall. Han la in gröna tomater och det har jag aldrig ätit så det ska bli spännande att prova på. Efter att vi hade varit på kalaset så gick vi ner och fixade så att våran vinkällare vart klar och jätte fint vart det nu ochvi är ialla fall nöjda med resultatet. Vi har haft det som ett skit föråd som jag kallade det för.

Goa gröna tomaterHär tömmer gubben skitförådet för att börja att måla svart tak & chokladbruna väggar
Så här blev det när det vart klart. En vit och skön matta på golvet är skönt att kliva in på och ett draperi för en öppning in till ett litet rum där proppskåpet är och en hylla där vi har som ett arkiv för pärmar och papper som måste sparas.


Vi hittade tjocka gamla plank som vi gjorde hyller för lite dryck som ej ska ligga nerNu blir det att gå ut med Lotten sedan blir det en film kväll liggande i soffan. Undrar hur länge det dröjer innan man somnar. Ha det så bra alla där ute. Kram Birgitta

1 kommentar:

Caroline sa...

Verkligen en jätte fin vinkällare!
KRAM Carro