söndag 9 oktober 2011

Lilla Gustaw

Söndags eftermiddag och mys i soffan hos husse. Alla tre somnade efter en kort stund. Idag har vi varit i Eskilstuna hos min dotter Emma m:familj och visade upp Gustaw sedan till djurmagasinet och köpte hundbur till bilen åt Gustaw och en skön kudde i den. Mat till Lotten & Gustaw 1300:- igår vart det 800:- till honom då köpte vi nytt koppel,matskål, jacka. Men det är han värd den lille. Det går jätte bra mellan Lotten & Gustaw. Idag så går Lotten undan och sover på sin filt och det är bra att hon inte bara har koll på honom.


Lördags mys i mattes knä. Tokiga Gustaw gillar att sova på rygg. Och Lotten ligger gärna bredvid. Hon har väl fattat att han ska vara kvar här hos oss. Gustaw är så duktig.
Sover mellan 22.00-06.00 och inte någon olycka inne heller..Man ligger jätte skönt i Jennifers (sonens sambo) knä..


Ha en jätte skön söndags kväll.. Kram Birgitta


2 kommentarer:

Vita drömmar och choklad/Milla sa...

Vilka små sötkorvar ni har :O)
Kram Milla

Viola sa...

Vilken lite raring, det är inte billigt att skaffa valp igen, vi har varit tvungna att köpa 2 st hundburar och det kostar ju skjortan...och så har vi hägnat in en hel gräsmatta bakom ladan, törs inte skriva vad det kostade...:) men vad gör man inte för sina fyrfota...ser fram emot att se dig här framöver, kram och ha en skön helg