måndag 17 januari 2011

Cafe i Flen

Drömmen vart inte som vi ville. Öppna ett cafe i Flen som är öppet kvällar och helger.
Det behövs i denna lilla hålan. Efter kl 18.00 så är allt död i centrum som det ska kallas.
Syrran och jag kom på en ide att öppna ett cafe efter att ha gått starta egen utbildning gjort marknadsundersökning m.m. mem ägaren vill att vi ska ta en lokal som inte syns och som vi inte tycker passar oss och våran verksamhet. Eftersom vi har så många som stöder oss gick vi till tidningen och dom vill absolut skriva om detta. Jag själv har suttit hemma och gnällt att det inte händer något och ingen törs m.m. men nu ser man hur svårt det är. Hoppas att många går in och skriver i komentaren till artikeln om oss. Man behöver inte alls tycka att vi har rätt.


KRAM Birgitta

2 kommentarer:

MaryCaroline sa...

Synd att ägare av byggnader i Flen ska vara så negativa. Vilken rätt har de att säga att man får eller inte får öppna det man vill? Kanske är en skillnad om man själv äger en lokal. Hyr man som man gör från dem så kan man ju kanske räkna med mothugg. Men om de ska hålla på så där lär de ju aldrig få några hyresgäster i lokalerna. Man kan ju dessutom undra hur de hade tänkt marknadsföra lediga lokaler för Violen? Hela Violen behöver nya hyresgäster och behöver dessutom fräschas upp, speciellt där nere i Violengången. Bort med glasväggar och måla om säger jag och få bort apburarna och korridorskänslan! Och ett kvällscafé är vad Flen behöver, oavsett var det ligger. Allra roligast är ju där det finns fönster utåt så att det syns och så att man som kund kan se ut. Och då finns det inte många ställen kvar att välja på... Stå på er och ge inte upp!

Viola sa...

Var verkligen roligt att träffas, ni får komma snart igen, ni får hålla koll på bloggen för där skriver jag ju om nyheterna som ramlar in, roligt att du blev nöjd med fina staken, kramen